Matrite pentru plastic

Matrite pentru orice forma plastic

Până în prezent, firma CASA PERFECTA-CONSTRUCT este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente pentru producerea diferitor elemente de legatura folosite la cofrajele termoizolante , precum şi pentru producţia de diverse produse. Firma noastră are experiența în proiectarea și fabricarea de echipamente de următoarele tipuri:

  • Prese matrita
  • Stantare la rece si forjare la cald
Matrite pentru plastic
Fabricarea de piese care formează structura complexă. Avem un set de echipament, care permite să producem diverse prese matriţe de o complexitate ridicată într-un timp rezonabil. Fabricarea pieselor care formează structura complexă – direcţia căreia acordăm o atenţie deosebită pentru a dobândi şi stăpâni noile tehnologii. Utilizarea de instrumente de tăiere metal ale unor companii ca SGS, Walter, Sandvik-Coromant ne permit obţinerea unei mari precizii, viteze şi calitate de prelucrare.

Matrite pentru plastic Matrite pentru plastic
Matriţe pentru producerea diferitor figuri, forme din plastic. Presă matriţa este fabricată din oţel de înalta calitate (Udeholm), care sunt fabricate la cererea clientului, pentru orice complexitate. Specificul pentru formele moderne ale pieselor utilizate în diverse domenii, reprezintă o provocare serioasă pentru fabricarea echipamentelor.

Matrite pentru plasticMatrite pentru plasticMatrite pentru plasticMatrite pentru plasticMatrite pentru plastic