Bazin

Casa Perfecta realizeaza piscine din beton cat si piscine modulare din cofraje din polistiren.
Compania abordeaza toata gama de piscine: publice, familiale sau cele de genul privat club. Aceste piscine atat publice cat si private pot avea la baza atat structura metalica cat si beton armat.
Piscinele construite din beton vor fi bine finisate si hidroizolate in acelasi timp, pentru a nu aparea scurgeri de apa. Pentru hidroizolarea bazinului de beton sunt folositi adezivi speciali de tencuire, chituri si altele. Betonul piscinei mai poate fi imbracat cu placute din portelan sau placute din gresie.
constructi-piscina-polistiren
Betonul armat este un material care si-a dovedit calitatile de-a lungul ultimilor o suta de ani.Tunele, poduri, viaducte, sosele, in constructii nu exista domeniu in care sa nu fie utilizat.

Noua tehnologie (structura din cofraje din polistiren) pastreaza atuurile traditionale ale betonului armat si adauga rapiditate si precizie pentru executia piscinelor.
Sistemul bazat pe cofraje din polistiren este un sistem industrial de constructie a piscinelor din beton armat folosind cofraje care raman inglobate in peretii piscinei. In acest mod structura de rezistenta este ca un beton armat monolit iar izolatia termica foarte buna conduce la cresterea temperaturii apei cu 3…5 grade Celsius.

Avantajele utilizarii cofrajelor din polistiren:

Prin utilizarea acestui sistem bazat pe cofrajele din polistiren beneficiem de o executie rapida de cofrare a peretilor renuntand la elementele traditionale de cofrare: cofrarea pe baza de cherestea si accesoriile adiacente(cuie, sarma etc).
-Libertatea formelor
Va puteti adapta si personaliza piscina, armonizand-o cu stilul casei. Tehnologia cofrajelor din polistiren permite constructia oricarei forme.
-Adancimea dupa dorinta
Nu sunteti limitat de adancimea fixa impusa piscinelor modulare. Fundul piscinei poate avea orice profil.
-Soliditate si rezistenta
Folosirea betonului armat cu dozare de inalta calitate este o garantie ca piscina va dura la fel de mult ca si casa. Armaturile de otel din pereti si radier fac corp comun iar grosimea totala a peretilor este de 25 cm.
-Etanseitatea
Este asigurata de o membrana armata cu grosimea de 150/ 100, divers colorata sau cu modele ce imita mozaicul.
-Dotari
Intreaga gama de echipamente la un inalt standard de calitate.
-Confort si economie
Apa mai calda in piscina gratie stratului dublu de termoizolatie.
-Raport pret / performanta Excelent.