Ecoblock

Ecoblock


ecoblock

Ecobloc – material ecologic de construcţie care pot fi folosite pentru construcţia clădirilor şi diferitelor structuri.
Ecobloc – conţine ciment şi bazalt zdrobit, fiind un material natural, de origine vulcanică. Ea are o rezistenţă mare la umiditate şi durabilitate lungă.
Procesul de montare a pereţilor din cărămidă Ecoblock este foarte simplu şi eficient: acestea sunt montate una peste altă, după principiul Lego, fără nici un fel de liant în patru rânduri, apoi cavitatea se umple cu beton. În rezultat în interiorul unui perete este o placă foarte rezistenţă de beton armat (monolit). Datorită structurii poroase al cărămizii Ecoblock , permit circulaţia aerului, astfel în interiorul clădirii v-a fi un microclimat plăcut şi un mediu confortabil.
Instalarea cărămizilor Ecoblock nu necesită utilizarea forţei de muncă de înalta calificare şi echipament de ridicare greutăţi (greutate pe unitatea de 11-15 kg). ECOBLOCK are aderenţa mare la tencuiala, care duce la reducerea substanţială a timpului şi costului realizării construcţiei, comparativ cu tehnologiile convenţionale.
2013-10-14 12.06.06
Cărămidă Ecoblock  este pe larg utilizată la construcţia caselor particulare, centrelor rezidenţiale, vilelor, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, clădirilor civile, depozite, clădiri birouri, centre comerciale, spălătorii auto etc deoarece posedă toate avantajele pentru a fi folosite în orice construcţie ce urmează a fi relizata, nu are limite nici pentru realizarea unor construcţii cu o arhitectură mai complicată şi nici pentru partea constructivă a construcţiei.

ECOLOGIC

Produs pe baza de materiale naturale – bazalt zdrobit origine vulcanică, nu poluează mediul înconjurător, 100% – reciclabil.

TERMOIZOLATOR SUPERIOR

Construcţiile din cărămizile ECOBLOCK care au încorporate în interior plăci de polistiren previn şi exclud posibilitatea apariţiei punţilor termice la betonul din interior şi oferă o izolare termică superioară (U= 0,29 – 1,18w/m²k), deasemenea el acumulează căldură şi o redă înapoi în interiorul încăperii în momentul când este inchisă sistema de încălzire. Astfel, reduceţi pierderile de căldură şi salvaţi energie.

ACUSTIC

Structura materialului peretelui oferă o izolare fonică maximă în interiorul clădirii (indicele de izolare fonică aerian de 50-60 de decibeli).

RESPIRABIL

Structura poroasă formă cărămizilor Ecoblock oferă circulaţia naturală a vaporilor de apă prin perete, astfel stabilind un echilibru de temperatura şi umiditate, acestea fiind elemente cele mai importante ale climatului intern.

IGNIFUG

Materialul cărămizilor Ecoblock confirmă siguranţă maximă la foc, fiind un material ignifug F= 90.

Rezistent la mucegai și ciuperci

Rezistent la mucegai și ciuperci: caramida Ecoblock are caracteristicile alcaline (pH de aproximativ 11-12), care are proprietati sa nu absoarba umezeala, a preveni creșterea mucegaiului și a ciupercilor.

REZISTENT LA INTEMPERII

Cărămida Ecoblock este foarte trainică şi poate rezista la temperaturi extreme (peste 300 de cicluri), practic nu absoarbe umezeală, fapt ce permite să stocaţi blocuri în aer liber şi de a face muncă de construcţie în timpul iernii (temperaturi de până la -5 ° C, aditivi de beton).

FUNCŢIONAL

Materialul este uşor de tăiat, sfredelit etc. Structura poroasă facilitează finisarea exterioară cu tencuieli.

ECOBLOCK

Construcţiile din beton armat oferă rigiditatea necesară a pereţilor clădirii. Primele case de pe tehnologiei date au fost construite la începutul anilor 50 al secolului trecut şi sunt în stare excelenţă.

ECONOMIE

Execuţie mult mai rapidă, mai puţină forţă de muncă, exploatarea la domiciliu – reducerea costurilor de încălzire.